Takipçilerim :)

8 Mayıs 2015 Cuma

True Spirit Brush

Herkese merhaba, bugün sizlere Watsons alışverişim yazımda paylaştığım buradan bulabilirsiniz ve merak edilen fırçadan bahsedeceğim. Watsons'larda bulunan  Real Techniques fırçalarına benzeyen fırça hem fiyat olarak hem de işlev olarak hoşuma gitti.  Bu yazıyı bir süredir yazmak istiyordum ama ancak şu an fırsat bulabildim. 

Fırçanın arkasında allık fırçası yazıyor ama tabi ki fondöten fırçası olarak da kullanılabilir. Ben bu çeşit başka bir fondöten fırçam olduğu için bunu allık fırçası olarak kullanmaya başladım tabi ki iyice temizleyip değiş tokuşta yapabilirim. 
Fırçanın arkasında doğal bir görünüm sağlayacağı ve allık miktarını kontrol etmemize yardımcı olacağı yazıyor.


Söylediği gibi allık miktarını kontrol ediyor ama yoğun bir bitiş istiyorsanız birkaç kez uygulamanız gerekiyor eğer ki doğal hafif bir bitiş istiyorsanız bir kere bastırmadan yüzünüze serpiştirmeniz ve dairesel hareketlerle tamamlamanız yeterli oluyor. Aslında bu çeşit fırçalar fondöten uygularken çok iyi oluyor onuda söylemeden geçmeyeyim. Bugünlük de benden bu kadar umarım yazımı beğenmişsinizdir görüşmek üzere :)

4 yorum:

  1. Ben de fırçaları merak ediyordum teşekkürler canım ♥

    YanıtlaSil
  2. İnsallah yakin zamanda acilir :)

    YanıtlaSil
  3. Caesars agrees to pay out $1.3 million in - DRMCD
    that its employees in the gaming areas will 양산 출장안마 not receive 구리 출장안마 any payouts. the hotel 진주 출장샵 and 경상북도 출장마사지 casino will 창원 출장마사지 be operated by MGM Resorts International

    YanıtlaSil